Nyílt nap június 4-én

2016. május 30.

A BUDAPESTI HAMVASZTÓ nyílt napot szervez, amelynek célja a látogatók hamvasztással kapcsolatos tévhiteik, félelmeik enyhítése, a hamvasztási folymatok és ehhez kapcsolódó szolgáltatások megismertetésén keresztül. A hamvasztó bejárása közben tabuk nélkül teheti fel kérdéseiket szakértőinknek és a leghitelesebb forrásból kaphatnak őszinte válaszokat.

Időpont: 2016. június 4. 10:00 óra és 13:00 óra

ADYTUM KFT.
BUDAPESTI HAMVASZTÓ

Cím: 1225 Budapest, Bányalég utca 31-33.
Telefon: 06 1 920 1252
e-mail: adytum@adytum.hu

Így jut el hozzánk tömegközlekedéssel:
A Móricz Zsigmond körtérről induló 33-as busz segítségével lehet eljutni a Budapesti Hamvasztóba, a Bányalég utcára.
Így jut el hozzánk gépjárművel:
– A régi 6-os útról Harbor park felé lejárat a Campona utcánál. balra a felüljáró át a Bányalég utcára jutunk. Körforgalomból első kijáraton a Donauchem melletti telek a Budapesti Hamvasztó.

– Az M7 felől az M0-ról: Hajtson ki a 12. számú kijáraton
Győr/M1/Nagytétény/Budatétény irányába. Élesen forduljon jobbra az Angeli utcára (Budatétény/Győr/M1 irányába mutató jelek). A körforgalmat a 3. kijáraton hagyja a Barackos út irányába. Forduljon balra, majd 1 km után ismét forduljon jobbra a Bányalég utcába, a Budapesti Hamvasztó épülete a jobb oldalon található.

– Az M5-ös autópálya felől az M0-ról megközelítve épületünket. Hajtson ki a 11-12-es számú kijáraton Nagytétény/Budatétény irányába. A kijárat után 1,2 km-re forduljon balra, a Párhuzamos utcára. 180 méter múlva ismét forduljon balra, a Barackos útra, majd a körforgalmat a 2. kijáraton hagyja el (Barackos út). 350 méter múlva forduljon balra. 1,0 km múlva forduljon jobbra Bányalég utcára.

2023. április 20.

Kegyeleti konferencia 2023

2017. április 15.

Nyílt nap a Budapesti Hamvasztóban

Ne legyen tabutéma a halál! Nyílt nap és környezetbarát temetkezési kellék bemutató a Budapesti Hamvasztóban a Föld Napja alkalmából

2017. január 03.

90 napos szabály urnakiadásról

2017. január 1- től néhány ponton változott a temetkezési törvény, melyet sajnos sokan nem helyesen értelmeznek, félreértenek, vagy előfordul, hogy a családok pontatlan tájékoztatást kapnak és emiatt fölösleges pénzkiadásokba verik magukat. Miről is van szó?

2016. május 30.

Nyílt nap június 4-én

A BUDAPESTI HAMVASZTÓ nyílt napot szervez, amelynek célja a látogatók hamvasztással kapcsolatos tévhiteik, félelmeik enyhítése, a hamvasztási folymatok és ehhez kapcsolódó szolgáltatások megismertetésén keresztül. A hamvasztó bejárása közben tabuk nélkül teheti fel kérdéseiket szakértőinknek és a leghitelesebb forrásból kaphatnak őszinte válaszokat.

2016. május 19.

A főváros egyetlen, világszínvonalú krematóriuma

"Szeretném kiemelni, hogy az önkormányzat igyekezett a környéken lakók érzéseit, félelmeit együttérzéssel kezelni és a beruházó felé közvetíteni, aki ezeket teljes mértékben megértette és figyelembe vette." - hangsúlyozta beszédében a polgármester.

2016. május 11.

Segítség a gyászban

Az elmúlt hetekben az Adytum Kft. ügyvezetője részt vett „A gyász lélektana és a gyászolók segítése", valamint „A gyászcsoportok vezetésének gyakorlata” című képzésen a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében. Az ország különböző pontjain működő gyászfeldolgozó csoportok listáját erre a linkre kattintva értheti el. Ha Ön, vagy gyászoló ismerőse szükségét érzi, forduljon hozzájuk bizalommal!

2016. március 22.

Biológiai úton lebomló urna

Budapesti Hamvasztónkban már kapható a hamvakkal együtt fává fejlődő Bio Urna

2016. március 16.

A hamvasztás folyamata

A Budapesti hamvasztóban forgatták a hamvasztás folyamatát bemutató filmet.

2016. március 12.

Európai színvonalú krematórium épült Budapesten

Az Adytum Kft., - amely a Magyarországon működő 17 krematórium közül hatnak a tulajdonosa - tovább bővítette kapacitását. Budapesten a XXII. kerületben, a Nagytétényi út mellett saját erős beruházás keretében a közelmúltban adták át legújabb krematóriumukat.