Budapesti hamvasztó

Tisztelt érdeklődő!

Kérem, engedje meg, hogy végig kísérjem a Budapesti Hamvasztó tevékenységét bemutató oldalainkon, átfogó képet adva munkánkról.

Bemutatjuk a 2015 őszétől működő modern krematórium európai színvonalú, különleges ravatali és búcsúztatási szolgáltatásait, melyekkel az elhunytak utolsó útját kívánjuk méltóvá, a család igényeihez igazodóan egyedivé tenni hamvasztás előtt és után.

Hamvasztás megrendelése

Szolgáltatásaink kizárólag partnereinken kereszül rendelhetők meg.

Így jut el hozzánk:

Tömegközlekedéssel:

A Móricz Zsigmond körtérről induló 33-as busz segítségével lehet eljutni a Budapesti Hamvasztóba, a Bányalég utcára.

Gépjárművel:

  • A régi 6-os útról Harbor park felé lejárat a Campona utcánál. Balra a felüljáró át a Bányalég utcára jutunk. Körforgalomból első kijáraton a Donauchem melletti telek a Budapesti Hamvasztó.
  • Az M7 felől az M0-ról: Hajtson ki a 12. számú kijáraton Győr/M1/Nagytétény/Budatétény irányába. Élesen forduljon jobbra az Angeli utcára (Budatétény/Győr/M1 irányába mutató jelek). A körforgalmat a3. kijáraton hagyja a Barackos út irányába. Forduljon balra, majd 1 km után ismét forduljon jobbra a Bányalég utcába, a Budapesti hamvasztó épülete a jobb oldalon található.
  • Az M5-ös autópálya felől az M0-ról megközelítve épületünket: Hajtson ki a 11-12-es számú kijáraton Nagytétény/Budatétény irányába. A kijárat után 1,2 km-re forduljon balra, a Párhuzamos utcára. 180 méter múlva ismét forduljon balra, a Barackos útra, majd a körforgalmat a 2. kijáraton hagyja el (Barackos út). 350 méter múlva forduljon balra. 1,0 km múlva forduljon jobbra, a Bányalég utcára.